Venlige & imødekommende kørelærer

Konkurrencedygige priser​

Eksisteret siden år 1993​

5 / 5 stjerner i anmeldelser​

Motorcykelkørekort tilbydes af en af landets førende køreskoler

​Hvis du ønsker at erhverve et MC-kørekort, vælger du rigtigt ved at vælge ASK Køreskole. Vi er en af landets førende køreskoler inden for motorcykelkørekort, og vi har årligt mere end 100 elever fra Solrød, Greve og Køge, der vælger at få et motorcykelkørekort hos os.


Hvordan foregår erhvervelsen af motorcykelkørekort?

​For at få et motorcykelkørekort skal du igennem følgende:

  • Teori – Består af otte aftener af cirka tre timers varighed hver. Dit hold vil altid foretage teoriundervisningen omkring MC-kørekort samme ugedage kl. 18.00.
  • Manøvrebane – Her er det første gang, du officielt prøver at sidde på en MC, og du vil her prøve forskellige øvelser, der gør dig klar til at komme ud i trafikken med dit motorcykelkørekort.
  • Kørelektioner på vej – Hos ASK Køreskole har vi max tre elever på vej ad gangen. Du vil sidde alene på MC og følge de instruktioner, der vil blive givet fra kørelæreren. Ruterne vil gradvist stige i vanskelighed afhængig af din progression.
  • Teoriprøven – Teoriprøven til erhvervelse af MC-kørekort består af 25 billeder med max fire spørgsmål til hvert. Her må du max have fejl i fem billeder for at bestå.
  • Køreteknisk anlæg – Efter at have kørt minimum 11 kørelektioner på vej, skal du på køreteknisk anlæg for at gennemgå en række forskellige øvelser der er relevante for at få dit MC-Kørekort.
  • Praktisk prøve – Den praktiske prøve er dit sidste trin, før du kan få dit MC-kørekort i hånden.

Hvorfor erhverve MC-kørekort hos os?

Vi yder en god service, og så har vi stor erfaring med MC-kørekort. Vi ved præcis, hvor den enkelte har behov for lidt ekstra for at kunne erhverve sit motorcykelkørekort.

For vejledning og mere information om MC-kørekort bedes du venligst kontakte os direkte her på siden, på telefon 43 69 80 81 eller 21 75 80 81​.

Du kan også skrive en e-mail til os på ask@ask-teori.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi beskytter dine oplysninger og behandler dem efter EU's gældende persondataforordning.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 140 anmeldelser påFacebook.dk

Greve Strandvej 110, 2670 Greve    •    Telefon: 43 69 80 81  / 21 75 80 81    •  ​ E-mail: ask@ask-teori.dk​   •   CVR: 17054678