​​Kursus i førstehjælp kørekort

I Danmark er det blevet obligatorisk at have et gyldigt kørselsrelateret førstehjælpsbevis for at kunne erhverve kørekort.

​​Hos ASK Køreskole tilbyder vi naturligvis dette kursus, og vi har dine foretrukne instruktører i førstehjælp for området i Solrød, Greve og Køge. Selvom du ikke tager kørekort igennem os, er du naturligvis stadig velkommen på et førstehjælpskursus

Hvorfor førstehjælp?

Det er både nødvendigt og lovpligtigt at kende til den basale førstehjælp, hvad enten du vil have kørekort til bil eller MC.

Derfor tilbyder vores dygtige instruktører hos ASK Køreskole et førstehjælpskursus, der er gyldigt, så du kan erhverve dit kørekort. Samtidig lærer du dig en masse vigtige begreber og øvelser, der kan gavne dig og dine medmennesker resten af livet.

Teoretisk undervisning med kørekort

I forbindelse med dit kørekort vil du blive undervist i færdselsrelateret førstehjælp, som skal give dig basale færdigheder så som genoplivning og hjerte- lungeredning, så man kan yde førstehjælp ved eventuelle trafikulykker. Under vores førstehjælpskursus vil du modtage både praktisk og teoretisk undervisning, så du i fremtiden kan føle dig tryg i trafikken og ved, hvordan du skal reagere, hvis uheldet er ude.

Tilmeld dig direkte til vores færdselsrelaterede førstehjælpskursus her på hjemmesiden, eller kontakt på telefon 43 69 80 81 eller 21 75 80 81 eller på e-mail: ask@ask-teori.dk for mere information og vejledning omkring førstehjælp til dit kørekort. Afbud skal senest være køreskolen i hænde kl 12 hverdagen inden ellers afkræves fuld betaling

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig til?

Klar til at kickstarte din kørekarriere? Lad os være din guide på vejen mod succes bag rattet! Kontakt os i dag for at komme i gang med din kørekortuddannelse eller generhvervelse af kørekort.

Ring, send os en e-mail eller udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Lad os sammen sætte kursen mod køresucces – vi glæder os til at høre fra dig!

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.8 / 5 stj​erner på baggrund af 140 anmeldelser på ​Fac​ebook.dk

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ASK Køreskole

​Greve Strandvej 110, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 17054678

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 75 80 81

Telefon: 43 69 80 81​

E-mail: ask@ask-teori.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.