Venlige & imødekommende kørelærer

​✔

Konkurrencedygige priser​

​✔

Eksisteret siden år 1993​

​✔

5 / 5 stjerner i anmeldelser​

Kørekort tilbydes af ASK KØRESKOLE

​Velkommen til din foretrukne køreskole i Greve, Karlslunde, Solrød, Tune og Ishøj. Vi er områdets største køreskole, der siden 1993 med vores dygtige og imødekommende kørelærer har tilbudt bil kørekort, MC-kørekort, kontrollerende prøver samt ”kør-grønt-kurser”.

Hvem er vi?

Vi bestræber os på at være områdets foretrukne køreskole. Vi vil altså igennem vores konkurrencedygtige priser og kvalitetsbevidste ydelser være dit førstevalg, når du skal erhverve bil kørekort eller MC-kørekort.

Vi sætter en ære i at yde en god service og et produkt af den højeste faglige kvalitet, så vores kunder skal føle sig godt behandlet og tilfredse med resultatet af vores køreskole.

Mere end bare et kørekort

Vi mener ikke, at et kørekort blot er et kørekort. Det er en samlet række ydelser, der skal gøre dig som kunde hos ASK Køreskole til en habil og tryg trafikant. Vi er pålidelige og leverer en vare af høj kvalitet både rent service- og produktmæssigt.

​Vi ønsker, at vores kunder skal være så tilfredse med den service, de har fået hos os, at de vil benytte os igen, hvis de vil udvide kategorierne eller have endnu et kørekort.

Desuden vil vi bestræbe os på at levere en søg høj kvalitet, at vores kunder vil anbefale til venner og familie at erhverve kørekort hos os, og dermed forstærke vores positive image.

For mere vejledning og mere information om priser bedes du venligst kontakte os direkte her på siden, på telefon 43 69 80 81 eller 21 75 80 81 eller på e-mail 

ask@ask-teori.dk.

Vi ønsker dig velkommen hos ASK Køreskole

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 140 anmeldelser påFacebook.dk

Greve Strandvej 110, 2670 Greve    •    Telefon: 43 69 80 81  / 21 75 80 81    •  ​ E-mail: ask@ask-teori.dk​   •   CVR: 17054678